Eerste hulp

De eerste hulp en reanimatie opleidingen van SEA worden gegeven volgens de richtlijnen van Emergency First Response (EFR). Tot 2005 maakte de opleiding deel uit van werelds grootste duikorganisatie PADI maar is nu een onafhankelijke eigen organisatie geworden en heeft nu ook opleidingen voor buiten de duikwereld ontwikkeld.
De EFR opleiding bestaat uit een 5-tal deelopleidingen. Het bestaat uit de primaire zorg, de secundaire zorg, kinder ehbo en AED (automatische defibrillator) klik voor meer informatie op de knop hieronder

Bijscholingen

Sports Education & Adventures (SEA) helpt u graag mee om de doelen van uw zwembad of zwemschool te behalen. Naast de mogelijkheden om uw medewerkers op het gebied van eerste hulp / zwemmend redden  up to date te houden gaan we graag met u in overleg om samen te kijken wat uw organisatie nodig heeft. Samen kijken we wat het beste traject is en wat past bij zowel de organisatie als de medewerker.

Opleiding zwemonderwijzer / reddend zwemmen 

Momenteel worden de opleidingen tot zwemonderwijzer nog geoptimaliseerd en aangemeld. Zodra dit afgerond is komt er meer informatie beschikbaar.