Zwemles in Ede (Woon en zorgcentrum Bethanie) is een feest voor ieder kind! In kleine groepjes worden de kinderen begeleid op hun eigen niveau waardoor uw kind optimaal leert, zonder te moeten wachten op een ander. En natuurlijk bent u als ouder van harte welkom de lessen bij te wonen! Door de persoonlijke band tussen de instructeurs, de kinderen EN met de ouders, hebben we al 4 jaar lang een bijzonder hoog resutaat dat ver onder het landelijk gemiddelde ligt!

Maandag Gesloten
Dinsdag 15:45 – 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:45 – 18:00
Vrijdag Gesloten

 

Zwemles in Ede voor het A, B en C-diploma worden gegeven volgens de criteria van het ENVOZ. Deze voert regelmatig beoordelingen uit om de veiligheid van de kinderen te garanderen. Waarom wij ervoor kiezen om volgens de normen van het ENVOZ te werken en wat die normen zijn kunt u  lezen op hun website.

Diplomazwemmen

Zwemles in Ede wordt gegeven in het therapeutische zwembad van Woon en Zorgcentrum Bethanie. Onder ontspannen omstandigheden kunnen de kinderen spelenderwijs leren zwemmen en zichzelf verbeteren. Daarnaast gaan we iedere 6 weken met alle kinderen van de zwemschool naar zwembad De Vallei in Veenendaal. Doordat ze hier met regelmaat zwemmen kunnen ze op bekend terrein afzwemmen voor hun diploma. Het zwembad van Woon en Zorgcentrum Bethanie is te vinden op de Plateelhof 3 in Ede.

Gediplomeerde docenten

Al onze docenten zijn in het bezit van de opleiding zwemonderwijzer. Ze zijn in het bezit van de Verklaring Omtrent Gedrag en hebben een Eerste hulp diploma. Ze werken volgens de beroepscode die verbonden is aan de criteria van het ENVOZ. Volgens SEA is dit echter niet het belangrijkste. Zwemles geven doe je vanuit je hart, doe je met passie. Door de gedrevenheid hebben de docenten een zeer hoge mate van deskundigheid ontwikkeld, waardoor ze zo goed in staat zijn in te spelen op de behoeften van de kinderen.

Door de hoge mate van deskundigheid van de docenten worden zij met regelmaat ingehuurd door externe bedrijven. Meerdere zwemscholen en zwembaden uit de omgeving maken met regelmaat gebruik van onze docenten. Daarnaast zijn ze betrokken bij de diverse beroepsopleidingen van bijvoorbeeld het ENVOZ , voeren ze bezoeken uit tijdens zwemlessen of diplomazwemmen of verzorgen we bijscholingen door het hele land.