Snorkelen

Na het halen van je zwemdiploma ben je klaar voor een heel nieuw avontuur in het water! Tijdens de verschillende cursussen leer je veilig te snorkelen en kan je mee doen aan allerlei onderwater spelen! Natuurlijk ben je nadat je je snorkeldiploma hebt ook welkom om gezellig te komen oefenen. Aansluitend aan de meer gevorderde cursussen is er zelfs de mogelijkheid te oefenen met een onderwater scooter en het maken van een echte duik met een duikfles! Heeft u vragen, neem even contact met ons op.

 

Snorkeldiploma in Maarssen

 

Er zijn 3 snorkeldiploma’s te behalen. In principe is het voor iedereen haalbaar om de snorkelcursus in 10 weken af te ronden. Tijdens de cursussen leer je naast de technieken ook omgaan met de materialen, leer je het onderwaterleven kennen en respecteren en is er veel ruimte om te oefenen en te ontdekken.

 

Kijk bij Snorkeldiploma 1: Tijdens de beginnerscursus leer je de basis over de materialen en het ermee omgaan. Daarnaast leer je de basistechnieken om rustig en ontspannen te kunnen snorkelen. Om precies te weten wat je allemaal gaat leren, kijk bij Snorkel diploma 1.

 

Kijk bij Snorkeldiploma 2: Tijdens de tweede cursus ga je uiteraard verder met wat je al eerder geleerd hebt. Je vaardigheden worden uitgebreid en je leert jezelf en anderen te helpen. Om precies te weten wat je allemaal gaat leren, kijk bij Snorkel diploma 2.

 

Kijk bij Snorkeldiploma 3: Dit is de laatste uit de reeks snorkeldiploma’s. Aan het eind weet je alles over de sport, ben je behendig in het water en kan je je buddy helpen. en wil je meer weten over het laatste snorkeldiploma, kijk dan bij snorkeldiploma 3. Om in te schrijven vult u het inschrijfformulier in en we nemen contact met u op.