Het is je vast niet ontgaan! De nieuwste trend in zwembadland, het Zeemeerminzwemmen  heeft het eerste echt Nederlands kampioenschap opgeleverd! Tijdens dit NK streden jong en oud om het kampioenschap op het gebied van freestyle (sierlijk voortbewegen als een echte zeemeermin) en snelheid (over een afstand van 50 m)

EXCLUSIEF BIJ S.E.A.

Als enige in de regio zijn wij in maart 2017 in Ede gestart met het geven van Zeemeermin zwemles. Hoewel het Zeemeermin zwemles heet is het ook voor jongens, de Zeemeermannen, hartstikke leuk!

Je kunt meedoen aan de zeemeermin zwemlessen als je in het bezit bent van je A-diploma en minimaal 7 jaar oud bent. De lessen worden gegeven in kleine groepjes. Ben je nog niet in het bezit van je A-diploma, dan kun je dat uiteraard ook bij ons halen.

Bij voldoende inschrijvingen geven we ook in de schoolvakanties zeemeermin zwemles. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.

Naast de basiscursus voor zeemeerminnen zijn er verschillende mogelijkheden om verder te gaan! Doe mee aan de cursus SHOWmeermin of SPEEDmeermin!