Zwemles

Zwemles bij SEA is een feest voor ieder kind! In kleine groepjes worden de kinderen begeleid op hun eigen niveau waardoor uw kind optimaal leert, zonder te moeten wachten op een ander. En natuurlijk bent u als ouder van harte welkom de zwemles bij te wonen!

 

Hoe werken wij?

Zowel in Utrecht (Zwembad Waterwijs) als Ede (Woon en zorgcentrum Bethanie) heeft u de mogelijkheid mee te kijken en altijd op de hoogte te blijven! Door de persoonlijke band tussen de instructeurs, de kinderen EN met de ouders, hebben we al 5 jaar lang een bijzonder hoog resultaat dat ver onder het landelijk gemiddelde ligt!

 

Uw kind komt tijdens de zwemles op de eerste plaats! Wij werken met een lesplan dat volledig gericht is op het individu. Leert uw kind langzamer of juist sneller dan voorzien, dan wordt het lesplan hierop aangepast. De kinderen krijgen zwemles in een vaste groep en worden door 1 instructeur begeleid naar het A diploma. Zo hoeven de kinderen maar éénmalig te wennen aan de instructeur.

 

Lestijden

Lestijden Zwembad Waterwijs, Utrecht

Maandag 15:30 – 16:10
Maandag 16:10 – 16:50
Maandag 16:50 – 17:30
Vrijdag 16:50 – 17:30
Vrijdag 17:30 – 18:10

 

Lestijden Woon en zorgcentrum Bethanie

Dinsdag 15:45 – 16:30
Dinsdag 16:30 – 17:15
Donderdag 15:15 – 16:00
Donderdag 16:00 – 16:45
Donderdag 16:45 – 17:30

Inschrijven

Zwemschool SEA heeft een minimale wachtlijst. Doordat we trachten maatwerk te leveren kunnen we flexibel indelen. U hoeft niet te wachten op een nieuwe groep, is er plek? Dan kunt u starten! Wij starten doorgaans met een gratis proefles zodat u kunt kijken of het klikt. Mocht u meteen willen inschrijven, klik dan Hier

 

Gediplomeerde docenten

Al onze docenten zijn in het bezit van de opleiding zwemonderwijzer. Ze zijn in het bezit van de Verklaring Omtrent Gedrag en hebben een Eerste hulp diploma. Ze werken volgens de beroepscode die ve mate van deskundigheid van de docenten worden zij met regelmaat ingehuurd door externe bedrijven. Meerdere zwemscholen en zwembaden uit de omgeving maken met regelmaat gebruik van onze docenten. Daarnaast zijn ze betrokken bij de diverse beroepsopleidingen van bijvoorbeeld het ENVOZ , voeren ze bezoeken uit tijdens zwemlessen of diplomazwemmen of verzorgen we bijscholingen door het hele land.rbonden is aan de criteria van het ENVOZ. Volgens SEA is dit echter niet het belangrijkste. Zwemles geven doe je vanuit je hart, doe je met passie. Door de gedrevenheid hebben de docenten een zeer hoge mate van deskundigheid ontwikkeld, waardoor ze zo goed in staat zijn in te spelen op de behoeften van de kinderen.

 

Diplomazwemmen

Zwemles in Utrecht en Ede wordt gegeven in het therapeutische zwembad. Onder ontspannen omstandigheden kunnen de kinderen spelenderwijs leren zwemmen en zichzelf verbeteren. Daarnaast gaan we iedere 6 weken met alle kinderen van de zwemschool naar zwembad De Kwakel in Utrecht of De Vallei in Veenendaal. Doordat ze hier met regelmaat zwemmen kunnen ze op bekend terrein afzwemmen voor hun diploma.