EHBO (eerste hulp opleidingen op verschillende locaties in Nederland)

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Op verschillende locaties in Nederland biedt Sports Education & Adventures (SEA) u de mogelijkheid een EHBO opleiding te volgen. Wij bieden hierbij Emergency First Response (EFR) aan. EFR is een opleiding zoals u het waarschijnlijk kent van de vele andere les aanbieders die erkenning krijgen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)

EFR, snel en effectief hulp verlenen

Een EHBO opleiding die zich richt op praktische hulp en een zelfverzekerde hulpverlener. De cursus is opgesplitst in verschillende onderdelen.

  • Levensreddend handelen incl AED (Automatisch Extern Defibrilator)
  • Secundaire zorg waaronder ziekte beoordeling en verbandleer
  • Eerste hulp aan kinderen

Tijdens de cursus van EFR leert u precies wat u weten moet als EHBO’ er. Denk niet dat je bijna arts hoeft te zijn om iemand te kunnen helpen! De opleiding is erg praktisch ingericht en u leert door veel te doen! De cursus duurt 1 dag (5 tot 8 uur)

Momenteel is er de mogelijkheid in Amersfoort – Utrecht – Ede en Veenendaal de EHBO cursus te volgen. Ook is er de mogelijkheid de cursus met een groep vrienden of bekenden te doen waarbij we naar u toe komen. Zonder de deur uit te hoeven leren hoe iemand te kunnen helpen!

Er zijn verschillende zorgverzekeraars die EHBO opleidingen vergoeden. Om te weten of uw verzekeraar hier één van is, neem even contact met hen op.

EHBO voor kinderen

Ook kinderen kunnen hulp bieden in een noodsituatie! Tijdens deze opleiding wordt kinderen op speelse wijze geleerd hoe ze effectief hulp kunnen bieden. Een noodsituatie kan natuurlijk erg spannend zijn. Zeker voor een kind. Daarom zorgen wij voor een cursus dat aansluit bij de leeftijd van de kinderen. Ook deze cursus bieden we aan in Amersfoort en Utrecht

Bijzonder leuk en leerzaam!

Voor verdere informatie kunt u hier klikken

EHBO in Amersfoort, Utrecht, Ede en Veenendaal