Vanaf februari 2021 zullen alle zwemlessen onder de nieuwe naam Zwemjufmirjam vallen. Vanaf dat moment hebben wij een derde locatie geopend en zijn de activiteiten onderverdeeld.

Zwemjufmirjam

Op het moment van schrijven is de website Zwemjufmirjam online en zijn alle klanten geïnformeerd. Zoals gezegd is er een derde locatie geopend waardoor we nu zwemlessen verzorgen in Ede, Utrecht en Ellecom is erbij gekomen. Hier zullen we alle lessen, vakantiecursussen, snorkellessen of zeemeermin-zwemlessen blijven organiseren. Neem eens een kijkje op de website van https://zwemjufmirjam.nl/

Zwemjufmirjam geeft nu dus ook zwemles in Ellecom, in het Fletcher Landgoed Hotel Avegoor. Wat is het een prachtige locatie! Een heerlijk ruim bad, iets kleiner dan wat we gewend zijn in Utrecht en uiteraard ook nu weer heerlijk warm! Alle ruimte om heerlijk te zwemmen met de kinderen en zo ook alle ruimte voor de ouders om te kijken naar de zwemlessen. Wil je als ouder er even uit? De omgeving is prachtig, neem eens de tijd voor een wandeling of neem in de zomer een verfrissend drankje op het terras!

Sports Education & Adventures

Onder de naam Zwemjufmirjam zullen we dus de zwemlessen blijven aanbieden. De naam Sports Education & Adventures blijft echter wel bestaan! Onder die naam gaan we een aantal activiteiten voortzetten en nieuwe opstarten. De nieuwe activiteiten zullen in de loop van komend jaar van start kunnen gaan.

Sports Education & Adventures (SEA) gaat zich niet alleen nog meer inzetten om de zwemveiligheid in Nederland te verbeteren maar ook de zwemlessen zelf. Helaas zien we dat dit een ondergeschoven kindje is en men, onder het mom van allerlei jaarlijkse bezoekjes (vaak wordt dit lang niet gehaald), met name naar het eindresultaat kijkt. SEA is van mening dat het kind voorop staat en dat de weg ernaartoe mogelijk veel belangrijker is dan afzwemmen.

Inmiddels heeft Sports Education & Adventures een diplomalijn gemaakt. Kinderen kunnen met alle plezier leren en een veel hoger resultaat behalen, wat ten goede komt van de veiligheid. Daarnaast zijn we aan de hand van de bestaande beroepsopleidingen, essentiële toevoegingen aan het doen waarvan wij vinden dat het in Nederland tekort schiet!

Naast deze ontwikkelingen gaan we ons bezig houden met de water gerelateerde activiteiten. Zowel op veiligheid, educatief en op recreatie gebied gaan er programma’s komen om de watersport in Nederland naar een hoger niveau te brengen.

Komend jaar zal ook de website veranderen. We gaan ons tenslotte meer richten op de andere zaken om zwemles heen waardoor duik en zwemschool niet meer de lading dekt. Zodra de website gelanceerd is zullen we u hierover informeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *