Opening SEA

Sports Education & Adventures is op locatie Utrecht gedeeltelijk weer open. Locatie Ede is helaas nog niet open. Aankomende week zal hierover meer duidelijkheid komen. Vanwege het Corona crisis zijn we gehouden aan de maatregelen welke door de zwembadbranche zijn opgesteld en goedgekeurd door het RIVM. Klik hier om de protocollen in te zien voor uw bezoek aan ons bad!

Afgelopen week zijn alle ouders geïnformeerd over de gedeeltelijke opening op de locatie Utrecht. Inmiddels zijn de lessen daar weer begonnen. Daarnaast hebben alle kinderen uit Ede de mogelijkheid gekregen hier aan te sluiten. Het eerste groepje uit Ede heeft de eerste lessen al gehad.

In Woon en zorgcentrum Bethanie zijn helaas nog geen mogelijkheden zwemlessen aan te bieden. Uiteraard is voorzichtigheid geboden voor de bewoners aldaar. Om die reden zijn we momenteel in gesprek met meerdere locaties om uit te wijken. In de week na 1 juni zal hierover meer duidelijkheid komen.

Voor de kinderen die net opgeroepen waren maar nog niet gestart zijn zal gekeken worden hoe hiermee om te gaan. Door de protocollen waarbij de instructeurs zoveel mogelijk op afstand moeten lesgeven is het voor veel kinderen lastig een plezierige en veilige start van de zwemlessen te ervaren. Hierover zal een ieder zo spoedig mogelijk geinformeerd worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *