Nieuwe website

Na menig uur schrijven en bouwen is onze nieuwe website van Sports Education & Adventures (oftewel SEA) eindelijk online gegaan. We zijn nu helemaal overgegaan naar http://www.duikenzwemschool.nl 

Om de nieuwe website aan te kondigen maken we van de mogelijkheid gebruik dit via onze blog te doen. Hier zullen we voortaan alle nieuws met u delen. Natuurlijk zullen we in de toekomst de berichten delen via de sociale media kanalen maar door te abbonneren weet u zeker dat u niets mist. Kijk dus even op http://www.duikenzwemschool.nl/blog en schrijf u in

Voor degenen die nog op de oude site van SEA proberen te komen, binnenkort zal deze automatisch doorschakelen naar de nieuwe. Hierin hoeft u  zelf niets te doen. Wat echter wel belangrijk is, wanneer u een niewe aanschaf doet van een maandtermijn, zal er eenmalig weer een nieuw account aangemaakt moeten worden.

Contact met Sports Education & Adventures (SEA)

Met de lancering van Duikenzwemschool SEA verandert er natuurlijk ook één en ander in de bereikbaarheid. Op de website vindt u een compleet nieuw contactformulier. We hopen hiermee het gemak ons te benaderen voor u te vergemakkelijken. Wanneer u naar het contactformulier gaat zult u al gauw merken dat het gebruikersgemak hiermee aanzienlijk is vergroot. Doorgaans beantwoorden we uw mail op dezelfde dag. Mocht u ons rechtstreeks willen bereiken, zonder contactformulier? Mail dan naar info@duikenzwemschool.nl

contact opnemen via nieuwe website

Sports Education & Adventures op Social Media

Omdat we de hele lijn door hebben gevoerd zijn de Social Media van SEA ook aangepast. Voor onze Facebookpagina is het alleen de bereikbaarheid dat is veranderd. Daar is het Sports Education & Adventures@duikenzwemschool geworden. Hier zullen we zowiezo al onze blog berichten plaatsen. Neem eens de tijd om rond te kijken en like de pagina! Daarnaast hebben we onze Instagram pagina ook zo omgedoopt zodat het gelijk staat met de website. Volg ons op Instagram waar we regelmatig nieuwe posts zullen doen!

Het laatste nieuws

Vooruitlopend op wat er komen gaat willen we u het laatste nieuws niet onthouden. Zoals het ernaar uitziet zal SEA niet alleen zwemlessen blijven verzorgen in Woon en zorgcentrum Bethanie in Ede. Momenteel zijn we druk in gesprek om uit te breiden en zal Sports Education & Adventures in Utrecht ook haar intrek nemen. Natuurlijk, het is nog pril maar de eerste stappen zijn gezet! Woont u in omgeving Utrecht en heeft u kinderen die ook onze lessen willen uitproberen? Of wilt u deze zomer eens anders doorbrengen en een duikcursus doen? Kijk eens op de duikpagina op de website en laat het ons weten!Stuur ons een mail voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *