Nu het nieuwe duikseizoen weer voor de staat, kijken we terug op vorig jaar. Wat was het mooi om zoveel verschillende mensen, met verschillende achtergronden te mogen ontmoeten! De diversiteit van cursisten is net zo groot als die onder water!

Zo zie je eigenlijk het mooie van de duiksport. Het is toegankelijk voor iedereen! Dit seizoen hebben we cursisten gehad die werken als purser, mensen die het toerisme in de hoofdstad moeten reguleren of een kind die met zijn vader de Padi Openwater cursus gedaan heeft! Wat je ook doet, het is niet moeilijk maar zoveel plezier!

bubblemaker 18
Padi Bubblemaker programma

Omdat we ons aanpassen aan de individuen weten we nooit waar we onze duiken maken. Dit seizoen zijn we veel in Vinkeveen geweest maar zijn we ook weer eens terechtgekomen bij Strand Slufter in Oostvoorne. Wat was dat alweer een tijd geleden. En wat leuk om dan weer eens in brak water te duiken dat een heel ander onderwaterleven heeft!

Natuurlijk doe je tijdens de cursussen veel oefeningen en ben je erg druk bezig maar natuurlijk zijn er ook de momenten om te genieten van je omgeving. We hebben dan ook weer veel mogen zien. Van zoetwater kreeftjes, tot een paling of snoeken tot krabben, snotolf en mooie anemonen! Nederland blijft prachtig!

20170716_115942

Gedurende de winter zijn we druk bezig geweest met een uitdagende agenda! Zo staan er Zwembad Todi (een fantastische locatie in Belgie met duizenden tropische zoetwater vissen) maar ook Nemo33 (Het diepste zwembad van Europa) op de planning! Natuurlijk zijn we daarnaast ook actief met opleidingen. Het halen van je Eerste hulp diploma maar ook nieuwe beginnerscursussen volg je bij S.E.A.

Wij wensen iedereen een mooi seizoen toe! Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *